De bakkerij ligt achter de winkel. Een grote glazen pui scheidt de verkoop van het bakproces. Vanuit het restaurant kunnen de gasten de bakkers en patissiers aan het werk zien. Dat is wat SoDelicious wil; zo dicht mogelijk bij haar klanten staan. Net zoals de open keuken van het restaurant in het hart van de zaak ligt, worden de ambachtelijke broden gemaakt waar je ze koopt. Pure, eerlijke broden, gebakken ‘op de stenen vloer’, dus niet in blik of op de plaat. Geen brood heeft dezelfde vorm, het ambacht bepaalt. Desem en zuurdesembroden voeren de boventoon, bereid met biologische bloem en spelt uit de streek. Stoere broden, met een mooie structuur en een knapperige korst. Goed brood proef je. Het assortiment bestaat uit vijftien basissoorten met daarnaast meerdere smaakvarianten, zoals brood met zongedroogde tomaatjes en olijven of met noten en vijgen. Maar ook speciale broden die op de lunchkaart staan zoals truffelbrood (in het seizoen) en focaccia. En behalve broden is er een ruim wisselend assortiment aan kleine broodjes.
Heb je een allergie of intolerantie, geef het aan bij de winkelmedewerker. Hij of zij weet precies wat er in de broden zit en we kunnen op verzoek bijvoorbeeld glutenvrij brood bakken.
Extra assortiment
Naast onderstaand assortiment heeft SoDelicous ook nog een wisselend, extra assortiment. Vraag meer informatie aan een van onze medewerkers.
Grootbrood
Kletsenbrood
Landbrood
Luna Fit
Meergranen brd.
Noten-Rozijnen rogge
Rozijnenbrood
Spelt rogge
Spelt speciaal
Suikerbrood
Veluws desem
Volgranenbrood
Volkorenbrood
Waldkorn Rogge
Zonnerond
Kleinbrood
Ciabatta meergranen
Ciabatta wit
Croissant
Desembol 150gr
Flute meergranen 150gr
Flute wit 150gr
Focaccia groot
Focaccia klein
Kadet meergranen
Kadet wit
Kadet zaden
Krentenbol
Meergranenbol 150gr
Mueslibol
Pain aux chocolat
Pain raisin
Pistolet tarwe
Pistolet wit
Stokbrood
Desem
Desem meergranen
Noten vijgen pruimen
Pain de campagne 450gr
Pain de campagne 900gr
Pain de olive 450gr
Pain de olive 900gr
Zuurdesem notenbrood
Zuurdesemstokbrood