Brood

De bakkerij ligt achter de winkel. Een grote glazen pui scheidt de verkoop van het bakproces. Vanuit het restaurant kunnen de gasten de bakkers en patissiers aan het werk zien. Dat is wat SoDelicious wil; zo dicht mogelijk bij haar klanten staan. Net zoals de open keuken van het restaurant in het hart van de zaak ligt, worden de ambachtelijke broden gemaakt waar je ze koopt. Pure, eerlijke broden, gebakken ‘op de stenen vloer’, dus niet in blik of op de plaat. Geen brood heeft dezelfde vorm, het ambacht bepaalt. Desem en zuurdesembroden voeren de boventoon, bereid met biologische bloem en spelt uit de streek. Stoere broden, met een mooie structuur en een knapperige korst. Goed brood proef je. Het assortiment bestaat uit vijftien basissoorten met daarnaast meerdere smaakvarianten, zoals brood met zongedroogde tomaatjes en olijven of met noten en vijgen. Maar ook speciale broden die op de lunchkaart staan zoals truffelbrood (in het seizoen) en focaccia. En behalve broden is er een ruim wisselend assortiment aan kleine broodjes.

Heb je een allergie of intolerantie, geef het aan bij de winkelmedewerker. Hij of zij weet precies wat er in de broden zit en we kunnen op verzoek bijvoorbeeld glutenvrij brood bakken.

Extra assortiment

Naast onderstaand assortiment heeft SoDelicous ook nog een wisselend, extra assortiment. Vraag meer informatie aan een van onze medewerkers.

Grootbrood

Kleinbrood

Desem