Annemarie Arnoldts

Ze werkte bij Château Neercanne, Van der Valk, Flo en tussendoor ook nog bij de interieurwinkel Lifestyle. Annemarie is een gastvrouw in hart en nieren. “Ervoor zorgen dat mensen het naar hun zin hebben, zich thuisvoelen en graag terugkomen.”

Annemarie is mede-eigenaar van SoDelicious en de partner van Robert Uphoff. “Vanaf dag één heb ik minstens een dag per week meegewerkt bij Bread and Delicious en Robert gesteund in zijn ambities. Ik ga mee met zijn passie en gedrevenheid en vind het heerlijk om daar iets aan toe te kunnen voegen in het contact met klanten. Als klanten vragen ‘wat zou jij kiezen?’, vind ik dat wel een lastige. Het is je persoonlijke smaak, maar ik probeer ze zo goed mogelijk uit te leggen wat we hebben. Goede productkennis is belangrijk, zeker nu er ook steeds meer vragen komen over allergieën, gluten, e-nummers en dergelijke. Mensen willen weten wat er in het brood en gebak zit. Dat vertel ik ze graag, want het brood en gebak worden gemaakt met pure, eerlijke ingrediënten met zo weinig mogelijk toevoegingen. Ik vind het prachtig om te zien hoe Robert, Kevin en nu ook onze chefkok Jules, bezig zijn met hun vak. Laat mij het maar aan de man brengen. De variatie, de rust, de hectiek, iedere dag is anders, daar gedij ik het beste in. We hebben de zaak thuis altijd gedeeld, nu ben ik mede-eigenaar geworden, maar het voelde al zo. We zijn er al tien jaar mee bezig. Dit is een mooie nieuwe uitdaging.”

Wil je last-minute nog een tafeltje en lukt online reserveren niet? Bel ons!
Last-minute tafeltje? Bel ons!