Jules Crousen is de chef-kok van SoDelicious. Hij leerde het vak van Toine Hermsen en liep stage bij Librije, Vanille en de Pastorij. Van Erik Stevens Catering maakte hij de overstap naar SoDelicious.
“Ik heb niet één stijl van koken. Mediterraans, Frans, Italiaans, Oosters, over de hele wereld kun je lekker eten. Die wereldsmaken wil ik combineren. Mijn drive is onze gasten te laten genieten van lekker, puur en eerlijk eten, met ingrediënten van het seizoen. Ik zie het als een uitdaging om mensen te verrassen met combinaties van smaken en gerechten die niet alledaags zijn. Spannende smaakprikkels, ik zoek steeds de vernieuwing. Daarmee onderscheiden we ons. En uiteindelijk gaat het ook om de prijs-kwaliteitverhouding. Die moet gewoon goed zijn. Het mooie van SoDelicious is dat het veel meer is dan een restaurant. Een broodje of crostini bij een gerecht is volledig afgestemd op dat gerecht. De desserts komen van onze eigen patissier. Het is een samenspel van gepassioneerde vakmensen die allemaal hetzelfde willen: onze gasten laten genieten. Belangrijk is dat we het samen doen, met iedereen in deze zaak, met de bakker, de patissier, maar ook de afwassers en de bediening. We zijn een team. Samen gaan we het doen!”